Foot Alignment Socks

Foot Alignment Socks

 21,50 22,95

Deze teenspreidsokken, Original Foot Alignment Socks, zijn gemaakt van een zachte mix van katoen en polyester. De boord zit comfortabel, maar niet strak net boven de enkel. De 5 teenopeningen aan de voorkant van de sokken zijn ook gemaakt van hetzelfde materiaal.

Kinder: XXS (EU 27-30) | XS (EU 31-34)

Volwassen: S (EU35-38) | M (EU39-42) | L (EU 43-46) | XL (EU 47+)

Artikelnummer: N/B Categorie:

Deze teenspreidsokken, Original Foot Alignment Socks, zijn gemaakt van een zachte mix van katoen en polyester. De boord zit comfortabel, maar niet strak net boven de enkel. De 5 teenopeningen aan de voorkant van de sokken zijn ook gemaakt van hetzelfde materiaal. Eenmaal aan de voet, oefenen de teenspreiders een zachte druk op uw tenen uit om uw voetspieren te stretchen. Uw tenen komen steeds meer in lijn met niddenvoetsbeentjes, zoals de natuur het bedoeld heeft. De teenspreidsokken worden met de hand gemaakt en nauwkeurig gecontroleerd op breedte en lengte. De gangbare schoenmodellen -inclusief sportschoenen- zijn vaak te stijf en hebben behalve een hak, ook een smalle opwippende neus die de tenen en voet chronisch belasten.

Vooral als u veel tijd doorbrengt op uw schoenen, kunnen voetklachten ontstaan. Het spreiden van de tenen stretcht de voetspieren waardoor de uitlijning van de tenen met de middenvoetsbeentjes verbetert. Original Foot Alignment Socks zijn speciaal ontworpen om uw tenen verlichting te geven van de dagelijkse belasting door schoenen. De Original Foot Alignment Socks helpen bij het verlichten van veel voorkomende voetaandoeningen zoals eeltknobbels, hamertenen, hielspoor, voetkrampen, teenkrampen, kromme tenen en algemene voetpijn. Maten zijn unisex op basis van Europese schoenmaten. Sokken zijn elastisch en geschikt voor verschillende overlappende schoenmaten.

Vezel: 90% katoen, 7% polyester, 3% elastaan.

Maat

XXS (kindermaat), XS (kindermaat), S, M, L, XL

Kleur

Multicolor, Donkerblauw (extra wijd), Groenzwart, Donkergrijs, Turquoise

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Foot Alignment Socks” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *