Boek een (proef)les

Onder het stappenplan vind je het lesrooster waar je je lessen zelf kunt boeken. Kom je een proefles doen, profiteer dan zeker van het startpakket-actietarief voor twee groepslessen of drie privélessen.

Klik op deze pagina voor de huisregels, informatie over lessen inhalen en annuleren, gasten meenemen, enzovoorts.

Door je in te schrijven en deel te nemen aan onze lessen, accepteer je automatisch deze regels.

Selecteer in het lesrooster een groepsles of evenement. Of open het menu “alle groepsactiviteiten” om bijv. een  privélestijd te kiezen.

Heb je nog geen leskaart, dan kun je er direct een kopen uit de voorgestelde opties. Na bevestiging wordt de les automatisch van je leskaart afgeboekt.

Naast de groepslessen kun je op deze wijze ook privéles, Tower Pilates met 4 personen en Vroeg & Kort-les boeken.

Je kunt niet alleen via jouw webbrowser inloggen in het reserveringssysteem (trainin), maar ook via de app.

Let op: De app staat niet in de Google/Apple store. Voeg de app toe aan het beginscherm van je mobiele telefoon of tablet door deze link naar het portaal – https://alignment-lab.trainin.app/ – te kopiëren en te openen in de browser Chrome (Android) of Safari (iOS). Je krijgt dan een button (knop) of de instructie te zien om de app te installeren op het beginscherm.

Boek je voor de eerste keer, dan vraagt Trainin jou een profiel aan te maken. Bestaande klanten hebben op 9 aug 2024 een uitnodiging per email ontvangen om hun profiel op Trainin te activeren.

Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je jezelf makkelijk aanmelden of afmelden voor een les, een les verzetten en strippenkaarten aanschaffen. 

In je profiel op Trainin kun je jouw lesdeelname beheren.

  • lessen boeken en annuleren*
  • lestegoed raadplegen
  • leskaarten kopen

*Als je wil annuleren of je les wil verplaatsen, zorg er dan voor dat je het uiterlijk 24 uur voor aanvang van de geboekte les doet zodat het lestegoed niet verloren gaat. Hou het boeken van een les ook rekening met 24 uur. Ben je net te laat, neem dan contact op. Er is misschien nog een plaatsje vrij voor jou! 

Op deze pagina vind je meer informatie over workshops en (gratis) evenementen, zoals de open dag op zondag 22 september 2024 van 14:00-17:00 of het Move your DNA- weekend van 11-13 oktober 2024.