Welkom

op alignmentLAB!

Hallo, mijn naam is Mina van Brunschot en alignmentLAB is sinds 2008 mijn studio voor beweging.

Alignment betekent uitlijning. Misschien ken je de term al uit de autobranche. Een uitgelijnde auto loopt niet vast, is zuiniger en gaat langer mee. Dat geldt ook voor je lijf! Door ons moderne leven is ons lijf minder goed uitgelijnd. Dat kan klachten geven: bijvoorbeeld bij een plotse beweging of als je lange tijd hebt stilgezeten of gewoon omdat je ouder wordt (lees: langer dezelfde gewoontes hebt).

Op mijn LAB leer je de principes van de totale lichaamsuitlijning. Zo breng je jouw gewrichten in een neutrale startpositie voor de oefeningen. Het is een geweldig hulpmiddel om zélf snel en gemakkelijk te evalueren waar exact in je lichaam meer doorstroming nodig is.

Er zijn drie belangrijke stromingen in je lijf: die van het hart- en vaatstelsel (bloedsomloop), de lymfen (de vuilnisdienst) en het zenuwstelsel (elektrische impulsen). Ze worden door natuurlijke beweging ondersteund en in gang gezet. Stroomt alles goed, dan voel je je lekker!

Je kunt bij mij terecht voor wekelijkse groepslessen op de mat (max 8 personen) en personal training op de pilatesapparaten.  En voor verdieping kun je workshops zoals een tweedaagse Move Your DNA- workshop volgen of mee gaan op een van de retreats.

Je leert natuurlijk bewegen op basis van pilates, nutritious movement en andere natuurlijke bewegingsmethoden. Met leefstijl- en beweegtips voor thuis en op je werk kun je het snelst resultaat behalen.

Kom eens een proefles ervaren (de eerste onlinetraining van 30 minuten is gratis!)  of spreek een personal training op alignmentLAB af of eventueel outdoor.

Beweeg en voel je beter!