Lesrooster

De soort lessen en trainingen die je kunt volgen en  de thema’s voor workshops.

Kennismaken?

PROEFLES GROEPSLES – 2x proberen €10 pp
Proef dubbel van uitgelijnd bewegen! Maak kennis met Pilates – Alignment – Barefoot  in een roostergroepsles.

KENNISMAKINGSCURSUS – 6x basisprincipes €60 pp
Klinkt alignment en pilates je als abracadabra in de oren? Twijfel je of het iets voor je is of wil je weer eens terug naar de basis? Antwoord op je vragen kun je krijgen op de kennismakingscursus. Een aantal keer per jaar organiseert alignmentLAB een cursus voor beginners: 6 lessen in 3 weken. Je ontdekt waar je lichaam bewegingshonger heeft, hoe je meer, beter en anders kunt bewegen zodat je je lekkerder voelt!

In de lessen leer je welke aanpassingen voor jou belangrijk zijn, zodat je de oefeningen naar jouw belasting kunt doen. De basisoefeningen krijg je mee op een handig spiekbriefje voor thuis. Meld je hier aan voor de wachtlijst.

Wat kan je verwachten tijdens de 3 weken? Elke week heeft een thema:

  1. uitlijning en 6 basisoefeningen voor je voeten, benen en heupen
  2. Uitlijning en 6 basisoefeningen voor de mobiliteit van rug en schoudergordel
  3. Ontspanningstechnieken op basis van ademhaling en psoas-reset

Wekelijkse Trainen online – outdoor – indoor*

GROEPSTRAININGEN VAN HET LESROOSTER
Een groepsles bestaat uit afwisselende oefeningen in stand (op 1 of 2 benen), (hurk)zit, rug- , buik- en zijlig, met oefenhulpmiddelen zoals de dome, strap, band, het blok en ballen, veel verschillende ballen! Tijdens de les krijg je informatie en tips over de oefeningen (het belang, het doel, de veilige, uitgelijnde uitvoering, toepassing in je dagelijks leven). Je zal merken dat de eenvoudige oefeningen niet altijd makkelijk zijn! Soms doe je 3 oefeningen tot in de puntjes, een andere keer alle 50 ‘eerste oefeningen”. Elke les is heeft net een beetje een ander aandachtspunt zoals knieën, heupen, rug, buik, schouders, psoas- & buikontspanning, ademhaling. Na de les kun je merken dat je iets gedaan hebt, je lijf voelt lekker aan en je voelt je energiek!

Op afspraak online – outdoor – indoor*

TRAINING OP AFSPRAAK 
Heb je behoefte aan meer persoonlijke training, dan kun je voor jezelf een individuele training boeken. Soms is het prettiger om in een privéles te werken aan je gezondheid, bijvoorbeeld bij specifieke klachten of aandoeningen of als je zwanger bent.

OP AFSTAND?
Sinds de Coronamaatregelen is online training niet meer weg te denken. Schrijf je in voor een groepsles of een personal training en je ontvangt de zoom-link 30 minuten voor aanvang. Online training is een blijvertje!

Verdieping*

WORKSHOPS
Een workshop is een intensieve training van 2 uur of langer. In Neerpelt en Amsterdam te volgen, zo ongeveer iedere maand (zie agenda). Wil je een workshop of lessenreeks bij jou in de buurt, voor je bedrijf of school organiseren, neem contact met me op!

MEERDAAGSE TRAININGEN 
Onder auspiciën van het Nutritious Movement Institute (NMI) van mijn docent en biomechanicus Katy Bowman, geef ik een aantal keer per jaar een “Move Your DNA”-weekend. In het weekend behandelen we alle oefeningen van het gelijknamige boek van Katy. De nadruk ligt op het natuurlijk bewegen en meer variatie in bewegen in je dagelijkse leven, in de natuur bewegen en ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden. Het boek lezen is geen must, maar wel handige voorbereiding. Als je niet zo dichtbij Neerpelt woont, kun je een kamer boeken in het naastgelegen vakantieverblijf! Als je een groep van 8-10 mensen samenbrengt, kom ik naar jou toe. Neem contact op voor de mogelijkheden.

OP RETRAITE 
In een nieuwe omgeving een aantal dagen of langer doorbrengen kan zo’n heerlijke stimulans zijn voor lichaam en geest. In 2022 komt dat vast weer een op de agenda…

ALIGNMENTLAB ESSENTIAL WORKSHOPS


*indoortraining is afhankelijk van de Coronamaatregelen. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Algemene voorwaarden verkrijgbaar op studio.